Knjiga dojmova

✍ NAPIŠITE SVOJE DOJMOVE, UVIJEK NAM JE DRAGO OBJAVITI POHVALE NAŠIH PACIJENATA ☤


Polja označena zvjezdicom su obavezna. Vaša email adresa neće biti objavljena.

Imam potrebu pohvaliti izuzetno dobro

Imam potrebu pohvaliti izuzetno dobro organiziran rad liječnika, tehničara i asistenata. Posebno pohvaljujem dr. Marka Radmilovića te dr. Maju Kuhta a o prof. Šlaju i njegovom elokventnom i ležerno-prijateljskom pristupu pacijentu da i ne govorim. Osim što je izuzetan stručnjak u svom poslu, vrhunski je i u PR-u.

Svi djelatnici Poliklinike Šlaj-Anić izuzetno su ljubazni i susretljivi a ono što je najvažnije, njihova stručnost i ozbiljnost glavna je odlika njigova rada.

Karolina Marković

Htjela bih se zahvaliti dr.Kristini Đurkan te svom osoblju koje je radilo s njom prilikom svakog mog posjeta. Dišete posebnom energijom te sam se zahvaljujući Vama oslobodila straha od odlaska zubaru i dolazim nasmijana svaki put.

Matea B.

Jednostavno nenadmašivi. Veliki naklon prof. Aniću, dr. Vidaković, i dr. Mašek. Veliki majstori svoje struke. ❤️

Sanja Srednoselec

Živim i radim u Njemačkoj. 3 mjeseca je vrlo skupi stomatolog u Frankfurtu pokušavao dokučiti razlog mojih stomatoloških problema, a nakon toga sam se obratio za pomoc prof. Aniću i dr. Kuhta koji su na moje zadovoljstvo sve vrlo kvalitetno odradili i problem riješili.

Sve pohvale i preporuke.

Damir Gavran

Profesionalni, ljubazni i brzi. Hvala prof. Anić, njegovoj ljubaznoj asistentici kao i ostatku osoblja.

Ivana Kasalo

Profesionalan pristup, prof. Šlaj izniman gospodin i stručnjak, dr. Marko “pravi virtuoz“, osoblje ljubazno i profesionalno!

Vladislav Veselica

Želim se zahvaliti osoblju poliklinike na ljubaznosti,stručnosti ,točnosti i strpljenju. Bolujem od RA i imala sam problema sa zubima. Sve mi je uspješno riješeno. Na moje veliko zadovoljstvo čak mi je i bolest u fazi mirovanja. Posebno se želim zahvaliti dr. Marku Radmiloviću na strpljivosti, ljudskom pristupu, stručnosti I profesionalnosti. Divan čovjek i stručnjak! Hvala!

Mirjana Šimunek

Želim se zahvaliti dr. Šlaj Mladenu, koji je jedini od mnogih doktora koje sam prethodno posjetio, prihvatio da se uhvati u koštac s mojim problemom koji sam imao, te mi je u startu kazao da može napraviti odličan rezultat, što je i uradio zajedno sa svojim timom, naročito sa dr. Petrom, dr. Paljetak, dr. Markom, dr. Majom i dr. Anić. Također čitavo osoblje je veoma ljubazno, naročito Irena, sve pohvale!

Haris Begić

Odusevljenje moje kćeri Lucije (3 godine) Vašom djelatnicom doktoricom Petrom Deželić je neopisivo. Lucija je prvi zubić kod nje popravila s nepune 2 godine. Nakon toga smo imali jos jednu neuspjelu posjetu ordinaciji kada nazalost doktorice Petre nije bilo. U srijedu smo jos jednom pokušali pa što bude, i uspjeli smo. Doktorica ima takav odličan pristup djeci, da je popravak zuba bio praktički igra. Moram pohvaliti i asistenticu,za koju nažalost nisam zapamtila kako se zove. Nisam nikada vjerovala da je moguće da će me dijete pitati ; kada idemo opet kod ” tete ” Petre. Uglavnom naš slijedeći posjet je zakazan za srijedu,i veselimo se dolasku.

Ivana Jarnević

I was in for dental work today (referred by Esplanade Hotel) I believe my dentist’s name was Anna (Ana Andračić) – please advise her that she worked a small miracle on me and my huge pain is now gone, many thanks to her and the Slaj-Anic staff.

Scott Dennis, New York, US

Savršeno mjesto za Vaše dentalno zdravlje! U ovoj poliklinici neće Vam govoriti poluistine kako bi od Vas izvukli novac. Meni je dr. Anić uvijek govorio isključivo činjenice i davao dobronamjerne savjete. I u najtežim trenucima donosio je odluke koje su se kasnije pokazale ispravnima za moj osmijeh. Specijalistica dentalne protetike Maja Kuhta pokazala se, također, obzirnim i potkovanim zdravstvenim djelatnikom kakvog bi poželio svatko. Ekipa na nivou koju bih preporučila svakome!

Marina Krleža

Vec 25 godina sam u sigurnim rukama profesionalaca! Bravo svima!

Tatjana Sarić

Od srca se zahvaljujem prof. Šlaju i prof. Aniću na stručnosti, liječenju i izradi protetike. Omogućili su mi normalan život. Ljubaznost osoblja Poliklinike Šlaj-Anić i briga za pacijente jaku su me oduševili, a naročito stručnost i ljudski pristup dr.Đurkan, na čemu se svima od srca zahvaljujem.

Mirjana Crnčić, spisateljica

Tijekom višegodišnje suradnje s dragim prijateljem prof.dr. Mladenom Šlajom, osobno sam se uvjerio da Poliklinika Šlaj-Anić radi u skladu s najvišim svjetskim standardima dentalne medicine. Izvrsnost stručnjaka koji rade u ovoj instituciji kao i tehnička opremljenost Poliklinike razlog su mog povjerenja u ovu instituciju u kojoj sam se i osobno liječio. Nedvojbeno je da vrhunska dijagnostika, interdisciplinarnost, kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih liječnika, personalizirani pristup pacijentu, te holistički pristup u liječenju, Poliklinici Šlaj Anić osigurava međunarodnu prepoznatljivost i ugled ali i lidersku poziciju na tržištu.

Prof. dr. sc. Dragan Primorac

Profesor Šlaj jedan je od najboljih stomatologa kod kojih sam imao prilike doći, a prošao sam ih puno. Vrhunski stručnjak,vrlo ugodan i zabavan, detaljan i precizan oko terapije. Razjasnio je sve moje nedoumice oko problema sa zubima koje sam imao. Strah i nelagoda jednostavno su se istopili u razgovoru s profesorom.

Dalibor Franić

Prof. Anić je stručan, profesionalan, pažljiv… Spasio mi je dva zuba koje su drugi stomatolozi otpisali i željeli izvaditi… Bogu hvala, sve što mi je do sad radio ispalo je super i bez ikakvih problema. Ordinacije su velike i svijetle, oprema vrhunska, osoblje ljubazno i uvijek nasmijano… Nema čekanja, maksimalno izlaze u susret.

Marin Stanković

U Poliklinici Šlaj-Anić radila sam nekoliko kompliciranih plombi. Posao je obavljen izuzetno profesionalno i bezbolno. Poliklinika je vrhunski opremljena za sve sto pacijentima treba i čekanja na pregled skoro da i nema. Vrlo je ugodna atmosfera i svi su zaposlenici jako ljubazni, pa odlazak stomatologu postaje ugodno iskustvo.

Andrea Kovačić

Imala sam velikih problema sa zubima dok nisam došla u Polikliniku Šlaj-Anić u kojoj su njeni stručni liječnici postigli daleko bolji rezultat nego svi kod kojih sam dosad bila, a promijenila sam ih nekoliko – redom privatna praksa. Moja potraga za dobrim stomatologom je završena.

Iva Marinović

CroatiaSloveniaEnglish