O namaPoliklinika Šlaj – Anić djeluje još od davne 1984. godine te se od tada stalno razvija i proširuje svoj obim djelatnosti.

U počecima je djelovala kao stomatološka ordinacija, dok je 2001. godine registrirana kao poliklinika s tri ordinacije u grupnoj praksi te tako djeluje sve do 2009. godine kada je usljedilo preseljenje na novu tj. sadašnju adresu. Napredak tehnologije i kontinuirani porast znanja te broja pacijenata rezultirao je izgradnjom novog objekta, koji je projektirao arhitekt Hrvoje Lovošević, u suradnji s projektnim odjelom njemačke tvrtke KaVo, najpoznatijeg svjetskog proizvođača opreme za dentalnu medicinu.

Smještena je u centru Zagreba, u blizini Kvaternikovog trga, u Štoosovoj 26 te se proteže na gotovo 1000m2. Poliklinika je ustanova u kojoj se u vrhunski uređenom i opremljenom te ergonomski oblikovanom prostoru primjenjuju najnovije terapijske metode i tehnologije iz područja dentalne medicine i dermatologije.

Danas Poliklinika Šlaj-Anić osim potpune usluge dentalne medicine pruža i usluge digitalnog dentalnog rendgena te zubotehničkog laboratorija, a najnovija djelatnost u sklopu poliklinike je i dermatovenerologija.

o_nama


Unutar poliklinike djeluju najbolji stručnjaci iz različitih područja, vodeći sveučilišni profesori i docenti s domaćom i međunarodnom reputacijom u nastavi, poslijediplomskoj i stručnoj edukaciji, znanstvenom i kliničkom radu.

Djelatnici Poliklinike se kontinuirano educiraju, ali još češće educiraju kolege u zemlji i inozemstvu. Članovi su prestižnih međunarodnih udruga i pozvani predavači na kongresima, urednici ili autori knjiga i udžbenika, članovi uređivačkih odbora svjetskih i domaćih stručnih i znanstvenih časopisa.

Naši djelatnici objavljuju radove u međunarodnim časopisima iz područja dentalne medicine, mentori su diplomskim radovima, magistarskim radovima i doktorskim disertacijama te su vodeći ljudi u programima specijalizacija u svojim područjima u Hrvatskoj.

Živimo u vremenu interneta i široko dostupnih informacija, naši pacijenti očekuju vrhunsku uslugu, a osobito su zainteresirani za najbolju moguću estetiku.

Nekadašnji sveobuhvatni pristup jednog doktora prema pacijentovoj problematici u visoko zahtjevnoj praksi postao je prošlost. Interdisciplinarna suradnja, tj. suradnja više stručnih doktora, specijalista i subspecijalista različitih područja jedini je mogući put k uspjehu – zadovoljnom pacijentu koji s osmijehom na licu izlazi iz naše ordinacije.

Interdisciplinarni pristup koji mi provodimo u Poliklinici Šlaj-Anić nije izuzetak i ne odnosi se samo na neke posebne slučajeve. Svakog pacijenta se nakon pregleda prezentira timu različitih specijalista.

Naš tim čine specijalisti ortodoncije, endodoncije, parodontologije, oralne kirurgije, oralne i dentalne patologije, implantologije, a od nedavno i dermatologije. Temeljem toga se izrađuje plan terapije i provode postupci kojima se postiže ono što mi smatramo jedinim putem do zadovoljnog pacijenta.Ovdje možete downloadati naše brošure u PDF formatu koje su namijenjene pacijentima koji se žele dodatno informirati o uslugama poliklinike. Ukoliko imate dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju te u svakom trenutku možete isto postaviti nekome iz našeg stručnog tima.bro_djecja

Njega dječjih zubi

bro_dentimp

Dentalni implantati

bro_derma

Dermatologija

bro_ortotera

Ortodontska terapijaEndodoncija

bro_parodont

Parodontitis

bro_protetika

Protetski radovi

bro_retenc

Retencijebro_izbjel

Izbjeljivanje zubi

bro_mkz

Mali kirurški zahvati u ortodonciji

bro_oluk

Headgear (obrazni luk)

Delairova maskaIntermaksilarne gumiceNaruči se!

Novi pacijenti!

Česta pitanja?

Gdje smo?

Juvéderm dermalni fileri

SVI ĆE ZAMJETITI, ALI NITKO NEĆE ZNATI! Juvéderm je lepeza filera za lice koji nježno ublažavaju znakove starenja […]

Kvalitetni zubni implantati i kako ih odabrati

Trajnost i kvaliteta Zubni implantati su vrlo izdržljivi i često predstavljaju doživotno rješenje. Mnogi faktori utječu na njihovu […]

Čestitamo Vam Dan domovinske zahvalnosti

Poliklinika Šlaj-Anić čestita Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 5. kolovoza 2017. Uživajte u […]


PACIJENTI O NAMA

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, zahvaljujemo vam na komentarima.

  • Odusevljenje moje kćeri Lucije (3 godine) Vašom djelatnicom doktoricom Petrom Deželić je neopisivo. Lucija je prvi zubić kod nje popravila s nepune 2 godine. Nakon toga smo imali jos jednu neuspjelu posjetu ordinaciji kada nazalost doktorice Petre nije bilo. U srijedu smo jos jednom pokušali pa što bude, i uspjeli smo. Doktorica ima takav odličan pristup djeci, da je popravak zuba bio praktički igra. Moram pohvaliti i asistenticu,za koju nažalost nisam zapamtila kako se zove. Nisam nikada vjerovala da je moguće da će me dijete pitati ; kada idemo opet kod ” tete ” Petre. Uglavnom naš slijedeći posjet je zakazan za srijedu,i veselimo se dolasku.

  • I was in for dental work today (referred by Esplanade Hotel) I believe my dentist’s name was Anna (Ana Andračić) – please advise her that she worked a small miracle on me and my huge pain is now gone, many thanks to her and the Slaj-Anic staff.

  • Savršeno mjesto za Vaše dentalno zdravlje! U ovoj poliklinici neće Vam govoriti poluistine kako bi od Vas izvukli novac. Meni je dr. Anić uvijek govorio isključivo činjenice i davao dobronamjerne savjete. I u najtežim trenucima donosio je odluke koje su se kasnije pokazale ispravnima za moj osmijeh. Specijalistica dentalne protetike Maja Kuhta pokazala se, također, obzirnim i potkovanim zdravstvenim djelatnikom kakvog bi poželio svatko. Ekipa na nivou koju bih preporučila svakome!

  • Vec 25 godina sam u sigurnim rukama profesionalaca! Bravo svima!

  • Od srca se zahvaljujem prof. Šlaju i prof. Aniću na stručnosti, liječenju i izradi protetike. Omogućili su mi normalan život. Ljubaznost osoblja Poliklinike Šlaj-Anić i briga za pacijente jaku su me oduševili, a naročito stručnost i ljudski pristup dr.Đurkan, na čemu se svima od srca zahvaljujem.

  • Tijekom višegodišnje suradnje s dragim prijateljem prof.dr. Mladenom Šlajom, osobno sam se uvjerio da Poliklinika Šlaj-Anić radi u skladu s najvišim svjetskim standardima dentalne medicine. Izvrsnost stručnjaka koji rade u ovoj instituciji kao i tehnička opremljenost Poliklinike razlog su mog povjerenja u ovu instituciju u kojoj sam se i osobno liječio. Nedvojbeno je da vrhunska dijagnostika, interdisciplinarnost, kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih liječnika, personalizirani pristup pacijentu, te holistički pristup u liječenju, Poliklinici Šlaj Anić osigurava međunarodnu prepoznatljivost i ugled ali i lidersku poziciju na tržištu.

  • Profesor Šlaj jedan je od najboljih stomatologa kod kojih sam imao prilike doći, a prošao sam ih puno. Vrhunski stručnjak,vrlo ugodan i zabavan, detaljan i precizan oko terapije. Razjasnio je sve moje nedoumice oko problema sa zubima koje sam imao. Strah i nelagoda jednostavno su se istopili u razgovoru s profesorom.

  • Prof. Anić je stručan, profesionalan, pažljiv… Spasio mi je dva zuba koje su drugi stomatolozi otpisali i željeli izvaditi… Bogu hvala, sve što mi je do sad radio ispalo je super i bez ikakvih problema. Ordinacije su velike i svijetle, oprema vrhunska, osoblje ljubazno i uvijek nasmijano… Nema čekanja, maksimalno izlaze u susret.

  • U Poliklinici Šlaj-Anić radila sam nekoliko kompliciranih plombi. Posao je obavljen izuzetno profesionalno i bezbolno. Poliklinika je vrhunski opremljena za sve sto pacijentima treba i čekanja na pregled skoro da i nema. Vrlo je ugodna atmosfera i svi su zaposlenici jako ljubazni, pa odlazak stomatologu postaje ugodno iskustvo.

  • Imala sam velikih problema sa zubima dok nisam došla u Polikliniku Šlaj-Anić u kojoj su njeni stručni liječnici postigli daleko bolji rezultat nego svi kod kojih sam dosad bila, a promijenila sam ih nekoliko – redom privatna praksa. Moja potraga za dobrim stomatologom je završena.

CroatiaSloveniaEnglish