O namaPoliklinika Šlaj – Anić djeluje još od davne 1984. godine te se od tada stalno razvija i proširuje svoj obim djelatnosti.

U počecima je djelovala kao stomatološka ordinacija, dok je 2001. godine registrirana kao poliklinika s tri ordinacije u grupnoj praksi te tako djeluje sve do 2009. godine kada je usljedilo preseljenje na novu tj. sadašnju adresu. Napredak tehnologije i kontinuirani porast znanja te broja pacijenata rezultirao je izgradnjom novog objekta, koji je projektirao arhitekt Hrvoje Lovošević, u suradnji s projektnim odjelom njemačke tvrtke KaVo, najpoznatijeg svjetskog proizvođača opreme za dentalnu medicinu.

Smještena je u centru Zagreba, u blizini Kvaternikovog trga, u Štoosovoj 26 te se proteže na gotovo 1000m2. Poliklinika je ustanova u kojoj se u vrhunski uređenom i opremljenom te ergonomski oblikovanom prostoru primjenjuju najnovije terapijske metode i tehnologije iz područja dentalne medicine i dermatologije.

Danas Poliklinika Šlaj-Anić osim potpune usluge dentalne medicine pruža i usluge digitalnog dentalnog rendgena te zubotehničkog laboratorija, a najnovija djelatnost u sklopu poliklinike je i dermatovenerologija.

o_nama


Unutar poliklinike djeluju najbolji stručnjaci iz različitih područja, vodeći sveučilišni profesori i docenti s domaćom i međunarodnom reputacijom u nastavi, poslijediplomskoj i stručnoj edukaciji, znanstvenom i kliničkom radu.

Djelatnici Poliklinike se kontinuirano educiraju, ali još češće educiraju kolege u zemlji i inozemstvu. Članovi su prestižnih međunarodnih udruga i pozvani predavači na kongresima, urednici ili autori knjiga i udžbenika, članovi uređivačkih odbora svjetskih i domaćih stručnih i znanstvenih časopisa.

Naši djelatnici objavljuju radove u međunarodnim časopisima iz područja dentalne medicine, mentori su diplomskim radovima, magistarskim radovima i doktorskim disertacijama te su vodeći ljudi u programima specijalizacija u svojim područjima u Hrvatskoj.

Živimo u vremenu interneta i široko dostupnih informacija, naši pacijenti očekuju vrhunsku uslugu, a osobito su zainteresirani za najbolju moguću estetiku.

Nekadašnji sveobuhvatni pristup jednog doktora prema pacijentovoj problematici u visoko zahtjevnoj praksi postao je prošlost. Interdisciplinarna suradnja, tj. suradnja više stručnih doktora, specijalista i subspecijalista različitih područja jedini je mogući put k uspjehu – zadovoljnom pacijentu koji s osmijehom na licu izlazi iz naše ordinacije.

Interdisciplinarni pristup koji mi provodimo u Poliklinici Šlaj-Anić nije izuzetak i ne odnosi se samo na neke posebne slučajeve. Svakog pacijenta se nakon pregleda prezentira timu različitih specijalista.

Naš tim čine specijalisti ortodoncije, endodoncije, parodontologije, oralne kirurgije, oralne i dentalne patologije, implantologije, a od nedavno i dermatologije. Temeljem toga se izrađuje plan terapije i provode postupci kojima se postiže ono što mi smatramo jedinim putem do zadovoljnog pacijenta.Ovdje možete downloadati naše brošure u PDF formatu koje su namijenjene pacijentima koji se žele dodatno informirati o uslugama poliklinike. Ukoliko imate dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju te u svakom trenutku možete isto postaviti nekome iz našeg stručnog tima.bro_djecja

Njega dječjih zubi

bro_dentimp

Dentalni implantati

bro_derma

Dermatologija

bro_ortotera

Ortodontska terapijaEndodoncija

bro_parodont

Parodontitis

bro_protetika

Protetski radovi

bro_retenc

Retencijebro_izbjel

Izbjeljivanje zubi

bro_mkz

Mali kirurški zahvati u ortodonciji

bro_oluk

Headgear (obrazni luk)

Delairova maskaIntermaksilarne gumiceNaruči se!

Novi pacijenti!

Česta pitanja?

Gdje smo?

Endoaktivator u stomatologiji

Endodontski zahvat Endodontski zahvat je postupak kojim želimo ukloniti inficiranu pulpu iz zuba (živac), ukloniti bakterije iz kanala […]

Ljuskice za zube i njihov prirodni izgled

Zubne ljuskice kao najbolje rješenje Keramičke ljuskice (zubne ljuskice) su najbolje rješenje kada u kratkom roku želimo popraviti […]

Upala vrha korijena zuba

Endodoncija u Poliklinici Šlaj-Anić Endodontska terapija, odnosno liječenje kanala korijena zuba, sprječava širenje infekcije u kost i tako […]


PACIJENTI O NAMA

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, zahvaljujemo vam na komentarima.

 • Živim i radim u Njemačkoj. 3 mjeseca je vrlo skupi stomatolog u Frankfurtu pokušavao dokučiti razlog mojih stomatoloških problema, a nakon toga sam se obratio za pomoc prof. Aniću i dr. Kuhta koji su na moje zadovoljstvo sve vrlo kvalitetno odradili i problem riješili.
  Sve pohvale i preporuke.

 • Profesionalni, ljubazni i brzi. Hvala prof. Anić, njegovoj ljubaznoj asistentici kao i ostatku osoblja.

 • Profesionalan pristup, prof. Šlaj izniman gospodin i stručnjak, dr. Marko “pravi virtuoz“, osoblje ljubazno i profesionalno!

 • Želim se zahvaliti osoblju poliklinike na ljubaznosti,stručnosti ,točnosti i strpljenju. Bolujem od RA i imala sam problema sa zubima. Sve mi je uspješno riješeno. Na moje veliko zadovoljstvo čak mi je i bolest u fazi mirovanja. Posebno se želim zahvaliti dr. Marku Radmiloviću na strpljivosti, ljudskom pristupu, stručnosti I profesionalnosti. Divan čovjek i stručnjak! Hvala!

 • Želim se zahvaliti dr. Šlaj Mladenu, koji je jedini od mnogih doktora koje sam prethodno posjetio, prihvatio da se uhvati u koštac s mojim problemom koji sam imao, te mi je u startu kazao da može napraviti odličan rezultat, što je i uradio zajedno sa svojim timom, naročito sa dr. Petrom, dr. Paljetak, dr. Markom, dr. Majom i dr. Anić. Također čitavo osoblje je veoma ljubazno, naročito Irena, sve pohvale!

 • Odusevljenje moje kćeri Lucije (3 godine) Vašom djelatnicom doktoricom Petrom Deželić je neopisivo. Lucija je prvi zubić kod nje popravila s nepune 2 godine. Nakon toga smo imali jos jednu neuspjelu posjetu ordinaciji kada nazalost doktorice Petre nije bilo. U srijedu smo jos jednom pokušali pa što bude, i uspjeli smo. Doktorica ima takav odličan pristup djeci, da je popravak zuba bio praktički igra. Moram pohvaliti i asistenticu,za koju nažalost nisam zapamtila kako se zove. Nisam nikada vjerovala da je moguće da će me dijete pitati ; kada idemo opet kod ” tete ” Petre. Uglavnom naš slijedeći posjet je zakazan za srijedu,i veselimo se dolasku.

 • I was in for dental work today (referred by Esplanade Hotel) I believe my dentist’s name was Anna (Ana Andračić) – please advise her that she worked a small miracle on me and my huge pain is now gone, many thanks to her and the Slaj-Anic staff.

 • Savršeno mjesto za Vaše dentalno zdravlje! U ovoj poliklinici neće Vam govoriti poluistine kako bi od Vas izvukli novac. Meni je dr. Anić uvijek govorio isključivo činjenice i davao dobronamjerne savjete. I u najtežim trenucima donosio je odluke koje su se kasnije pokazale ispravnima za moj osmijeh. Specijalistica dentalne protetike Maja Kuhta pokazala se, također, obzirnim i potkovanim zdravstvenim djelatnikom kakvog bi poželio svatko. Ekipa na nivou koju bih preporučila svakome!

 • Vec 25 godina sam u sigurnim rukama profesionalaca! Bravo svima!

 • Od srca se zahvaljujem prof. Šlaju i prof. Aniću na stručnosti, liječenju i izradi protetike. Omogućili su mi normalan život. Ljubaznost osoblja Poliklinike Šlaj-Anić i briga za pacijente jaku su me oduševili, a naročito stručnost i ljudski pristup dr.Đurkan, na čemu se svima od srca zahvaljujem.

 • Tijekom višegodišnje suradnje s dragim prijateljem prof.dr. Mladenom Šlajom, osobno sam se uvjerio da Poliklinika Šlaj-Anić radi u skladu s najvišim svjetskim standardima dentalne medicine. Izvrsnost stručnjaka koji rade u ovoj instituciji kao i tehnička opremljenost Poliklinike razlog su mog povjerenja u ovu instituciju u kojoj sam se i osobno liječio. Nedvojbeno je da vrhunska dijagnostika, interdisciplinarnost, kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih liječnika, personalizirani pristup pacijentu, te holistički pristup u liječenju, Poliklinici Šlaj Anić osigurava međunarodnu prepoznatljivost i ugled ali i lidersku poziciju na tržištu.

 • Profesor Šlaj jedan je od najboljih stomatologa kod kojih sam imao prilike doći, a prošao sam ih puno. Vrhunski stručnjak,vrlo ugodan i zabavan, detaljan i precizan oko terapije. Razjasnio je sve moje nedoumice oko problema sa zubima koje sam imao. Strah i nelagoda jednostavno su se istopili u razgovoru s profesorom.

 • Prof. Anić je stručan, profesionalan, pažljiv… Spasio mi je dva zuba koje su drugi stomatolozi otpisali i željeli izvaditi… Bogu hvala, sve što mi je do sad radio ispalo je super i bez ikakvih problema. Ordinacije su velike i svijetle, oprema vrhunska, osoblje ljubazno i uvijek nasmijano… Nema čekanja, maksimalno izlaze u susret.

 • U Poliklinici Šlaj-Anić radila sam nekoliko kompliciranih plombi. Posao je obavljen izuzetno profesionalno i bezbolno. Poliklinika je vrhunski opremljena za sve sto pacijentima treba i čekanja na pregled skoro da i nema. Vrlo je ugodna atmosfera i svi su zaposlenici jako ljubazni, pa odlazak stomatologu postaje ugodno iskustvo.

 • Imala sam velikih problema sa zubima dok nisam došla u Polikliniku Šlaj-Anić u kojoj su njeni stručni liječnici postigli daleko bolji rezultat nego svi kod kojih sam dosad bila, a promijenila sam ih nekoliko – redom privatna praksa. Moja potraga za dobrim stomatologom je završena.

CroatiaSloveniaEnglish