O namaPoliklinika Šlaj – Anić djeluje još od davne 1984. godine te se od tada stalno razvija i proširuje svoj obim djelatnosti.

U počecima je djelovala kao stomatološka ordinacija, dok je 2001. godine registrirana kao poliklinika s tri ordinacije u grupnoj praksi te tako djeluje sve do 2009. godine kada je usljedilo preseljenje na novu tj. sadašnju adresu. Napredak tehnologije i kontinuirani porast znanja te broja pacijenata rezultirao je izgradnjom novog objekta, koji je projektirao arhitekt Hrvoje Lovošević, u suradnji s projektnim odjelom njemačke tvrtke KaVo, najpoznatijeg svjetskog proizvođača opreme za dentalnu medicinu.

Smještena je u centru Zagreba, u blizini Kvaternikovog trga, u Štoosovoj 26 te se proteže na gotovo 1000m2. Poliklinika je ustanova u kojoj se u vrhunski uređenom i opremljenom te ergonomski oblikovanom prostoru primjenjuju najnovije terapijske metode i tehnologije iz područja dentalne medicine i dermatologije.

Danas Poliklinika Šlaj-Anić osim potpune usluge dentalne medicine pruža i usluge digitalnog dentalnog rendgena te zubotehničkog laboratorija, a najnovija djelatnost u sklopu poliklinike je i dermatovenerologija.

o_nama


Unutar poliklinike djeluju najbolji stručnjaci iz različitih područja, vodeći sveučilišni profesori i docenti s domaćom i međunarodnom reputacijom u nastavi, poslijediplomskoj i stručnoj edukaciji, znanstvenom i kliničkom radu.

Djelatnici Poliklinike se kontinuirano educiraju, ali još češće educiraju kolege u zemlji i inozemstvu. Članovi su prestižnih međunarodnih udruga i pozvani predavači na kongresima, urednici ili autori knjiga i udžbenika, članovi uređivačkih odbora svjetskih i domaćih stručnih i znanstvenih časopisa.

Naši djelatnici objavljuju radove u međunarodnim časopisima iz područja dentalne medicine, mentori su diplomskim radovima, magistarskim radovima i doktorskim disertacijama te su vodeći ljudi u programima specijalizacija u svojim područjima u Hrvatskoj.

Živimo u vremenu interneta i široko dostupnih informacija, naši pacijenti očekuju vrhunsku uslugu, a osobito su zainteresirani za najbolju moguću estetiku.

Nekadašnji sveobuhvatni pristup jednog doktora prema pacijentovoj problematici u visoko zahtjevnoj praksi postao je prošlost. Interdisciplinarna suradnja, tj. suradnja više stručnih doktora, specijalista i subspecijalista različitih područja jedini je mogući put k uspjehu – zadovoljnom pacijentu koji s osmijehom na licu izlazi iz naše ordinacije.

Interdisciplinarni pristup koji mi provodimo u Poliklinici Šlaj-Anić nije izuzetak i ne odnosi se samo na neke posebne slučajeve. Svakog pacijenta se nakon pregleda prezentira timu različitih specijalista.

Naš tim čine specijalisti ortodoncije, endodoncije, parodontologije, oralne kirurgije, oralne i dentalne patologije, implantologije, a od nedavno i dermatologije. Temeljem toga se izrađuje plan terapije i provode postupci kojima se postiže ono što mi smatramo jedinim putem do zadovoljnog pacijenta.Novi pacijenti!

Česta pitanja?

Sterilizacija i dezinfekcija

ImpressumOvdje možete downloadati naše brošure u PDF formatu koje su namijenjene pacijentima koji se žele dodatno informirati o uslugama poliklinike. Ukoliko imate dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju te u svakom trenutku možete isto postaviti nekome iz našeg stručnog tima.bro_djecja

Njega dječjih zubi

bro_dentimp

Dentalni implantati

bro_derma

Dermatologija

bro_ortotera

Ortodontska terapijaEndodoncija

bro_parodont

Parodontitis

bro_protetika

Protetski radovi

bro_retenc

Retencijebro_izbjel

Izbjeljivanje zubi

bro_mkz

Mali kirurški zahvati u ortodonciji

bro_oluk

Headgear (obrazni luk)

Delairova maskaIntermaksilarne gumice

Keramičke ljuskice
CroatiaSloveniaEnglish