SkinCeuticals ZagrebSkinCeuticals je profesionalna dermatološka linija za njegu kože.

Jedna je od vodećih u svijetu, prepoznata od strane dermatologa zbog svog izvrsnog sastava, promišljene, znanstveno utemeljene kombinacije aktivnih komponenti u svim svojim preparatima, što se u konačnici i vidi u iznimnim rezultatima koje ostvaruje na koži.

Tajna učinkovitosti preparata SkinCeuticalsa je u izvrsnoj kombinaciji najvažnijih antioksidansa, koji u optimalnoj formi i koncentraciji, u sinergiji sa drugim aktivnim komponentama, izvrsnim bazama preparata zaokružuju cijeli dermatološko utemeljeni koncept prevencije, zaštite i korekcije promjena na koži.

Sretni smo što nam je na raspolaganju i koristimo ga u svim našim dermoesteskim tretmanima, pružajući našim pacijentima najbolje od profesionalne dermatološke kozmeceutike.

SkinCeuticals Zagreb

Proizvodi SkinCeuticals sadrže visoke koncentracije aktivnih, pročišćenih, farmaceutskih visokokvalitetnih sastojaka u kombinaciji sa prirodnim biljnim ekstraktima, što omogućuje optimalnu apsorpciju u koži, zaustavljanje i ispravljanje znakova kronološkog starenja kože i onog uvjetovanog faktorima okoliša (UV, pušenje, zagađenja)

Kombinacijom SkinCeuticals preparata postižu se izvrsni rezultati – odnosno zadovoljavaju potrebe prevencije, zaštite i korekcije već postojećih promjena na koži.

Jedan od klasika SkinCeuticals linije je CE FERULIC koji kombinacijom C i E vitamina, te ferulične kiseline stvara kompoziciju superoksidansa koji sprečavaju oštećenja i ubrzano starenje kože; u kombinaciji sa kremama za zaštitu širokog UVA/UVB spektra – ULTRA FACIAL DEFENSE SPF 50 I ADVANCED UV DEFENSE SPF 30 – pruža optimalnu fotozaštitu – spriječava znakove preuranjenog starenja, smanjuju linije i bore, te potiče zdravlje i ljepotu kože.

Ovisno o tipu kože, već postojećim promjenama (hiperpigmentacijama, borama, staračkim pjegama, gubitku elasticiteti i vlažnosti), na raspolaganju su nam preparati za korekciju koji sadrže supstance za obnovu i izbjeljivanje kože, hidrataciju i uklanjanje mrtvih stanica poput RETINOLA, PIGMENT REGULATORA, A.G.E. INTERRUPTERA, B5 SERUMA, RETEXTURING ACTIVATORA.

Njihove visoko učinkovite formule u kombinaciji sa preparatima za prevenciju i zaštitu pružaju koži kompletnu profesionalnu, dermatološku, znanstveno utemeljenu njegu koja rezultira zdravom i prekrasnom kožom.

U svim našim dermoestetskim tretmanima koristimo SkinCeuticals proizvode.

* Obavezno ispunite polja označena zvjezdicom.


CroatiaSloveniaEnglish