SkinCeuticals ZagrebSkinCeuticals je profesionalna dermatološka linija za njegu kože.

Jedna je od vodećih u svijetu, prepoznata od strane dermatologa zbog svog izvrsnog sastava, promišljene, znanstveno utemeljene kombinacije aktivnih komponenti u svim svojim preparatima, što se u konačnici i vidi u iznimnim rezultatima koje ostvaruje na koži.

Tajna učinkovitosti preparata SkinCeuticalsa je u izvrsnoj kombinaciji najvažnijih antioksidansa, koji u optimalnoj formi i koncentraciji, u sinergiji sa drugim aktivnim komponentama, izvrsnim bazama preparata zaokružuju cijeli dermatološko utemeljeni koncept prevencije, zaštite i korekcije promjena na koži.

Sretni smo što nam je na raspolaganju i koristimo ga u svim našim dermoesteskim tretmanima, pružajući našim pacijentima najbolje od profesionalne dermatološke kozmeceutike.

SkinCeuticals Zagreb

Proizvodi SkinCeuticals sadrže visoke koncentracije aktivnih, pročišćenih, farmaceutskih visokokvalitetnih sastojaka u kombinaciji sa prirodnim biljnim ekstraktima, što omogućuje optimalnu apsorpciju u koži, zaustavljanje i ispravljanje znakova kronološkog starenja kože i onog uvjetovanog faktorima okoliša (UV, pušenje, zagađenja)

Kombinacijom SkinCeuticals preparata postižu se izvrsni rezultati – odnosno zadovoljavaju potrebe prevencije, zaštite i korekcije već postojećih promjena na koži.

Jedan od klasika SkinCeuticals linije je CE FERULIC koji kombinacijom C i E vitamina, te ferulične kiseline stvara kompoziciju superoksidansa koji sprečavaju oštećenja i ubrzano starenje kože; u kombinaciji sa kremama za zaštitu širokog UVA/UVB spektra – ULTRA FACIAL DEFENSE SPF 50 I ADVANCED UV DEFENSE SPF 30 – pruža optimalnu fotozaštitu – spriječava znakove preuranjenog starenja, smanjuju linije i bore, te potiče zdravlje i ljepotu kože.

Ovisno o tipu kože, već postojećim promjenama (hiperpigmentacijama, borama, staračkim pjegama, gubitku elasticiteti i vlažnosti), na raspolaganju su nam preparati za korekciju koji sadrže supstance za obnovu i izbjeljivanje kože, hidrataciju i uklanjanje mrtvih stanica poput RETINOLA, PIGMENT REGULATORA, A.G.E. INTERRUPTERA, B5 SERUMA, RETEXTURING ACTIVATORA.

Njihove visoko učinkovite formule u kombinaciji sa preparatima za prevenciju i zaštitu pružaju koži kompletnu profesionalnu, dermatološku, znanstveno utemeljenu njegu koja rezultira zdravom i prekrasnom kožom.

U svim našim dermoestetskim tretmanima koristimo SkinCeuticals proizvode.

* Obavezno ispunite polja označena zvjezdicom.


PACIJENTI O NAMA

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, zahvaljujemo vam na komentarima.

 • Živim i radim u Njemačkoj. 3 mjeseca je vrlo skupi stomatolog u Frankfurtu pokušavao dokučiti razlog mojih stomatoloških problema, a nakon toga sam se obratio za pomoc prof. Aniću i dr. Kuhta koji su na moje zadovoljstvo sve vrlo kvalitetno odradili i problem riješili.
  Sve pohvale i preporuke.

 • Profesionalni, ljubazni i brzi. Hvala prof. Anić, njegovoj ljubaznoj asistentici kao i ostatku osoblja.

 • Profesionalan pristup, prof. Šlaj izniman gospodin i stručnjak, dr. Marko “pravi virtuoz“, osoblje ljubazno i profesionalno!

 • Želim se zahvaliti osoblju poliklinike na ljubaznosti,stručnosti ,točnosti i strpljenju. Bolujem od RA i imala sam problema sa zubima. Sve mi je uspješno riješeno. Na moje veliko zadovoljstvo čak mi je i bolest u fazi mirovanja. Posebno se želim zahvaliti dr. Marku Radmiloviću na strpljivosti, ljudskom pristupu, stručnosti I profesionalnosti. Divan čovjek i stručnjak! Hvala!

 • Želim se zahvaliti dr. Šlaj Mladenu, koji je jedini od mnogih doktora koje sam prethodno posjetio, prihvatio da se uhvati u koštac s mojim problemom koji sam imao, te mi je u startu kazao da može napraviti odličan rezultat, što je i uradio zajedno sa svojim timom, naročito sa dr. Petrom, dr. Paljetak, dr. Markom, dr. Majom i dr. Anić. Također čitavo osoblje je veoma ljubazno, naročito Irena, sve pohvale!

 • Odusevljenje moje kćeri Lucije (3 godine) Vašom djelatnicom doktoricom Petrom Deželić je neopisivo. Lucija je prvi zubić kod nje popravila s nepune 2 godine. Nakon toga smo imali jos jednu neuspjelu posjetu ordinaciji kada nazalost doktorice Petre nije bilo. U srijedu smo jos jednom pokušali pa što bude, i uspjeli smo. Doktorica ima takav odličan pristup djeci, da je popravak zuba bio praktički igra. Moram pohvaliti i asistenticu,za koju nažalost nisam zapamtila kako se zove. Nisam nikada vjerovala da je moguće da će me dijete pitati ; kada idemo opet kod ” tete ” Petre. Uglavnom naš slijedeći posjet je zakazan za srijedu,i veselimo se dolasku.

 • I was in for dental work today (referred by Esplanade Hotel) I believe my dentist’s name was Anna (Ana Andračić) – please advise her that she worked a small miracle on me and my huge pain is now gone, many thanks to her and the Slaj-Anic staff.

 • Savršeno mjesto za Vaše dentalno zdravlje! U ovoj poliklinici neće Vam govoriti poluistine kako bi od Vas izvukli novac. Meni je dr. Anić uvijek govorio isključivo činjenice i davao dobronamjerne savjete. I u najtežim trenucima donosio je odluke koje su se kasnije pokazale ispravnima za moj osmijeh. Specijalistica dentalne protetike Maja Kuhta pokazala se, također, obzirnim i potkovanim zdravstvenim djelatnikom kakvog bi poželio svatko. Ekipa na nivou koju bih preporučila svakome!

 • Vec 25 godina sam u sigurnim rukama profesionalaca! Bravo svima!

 • Od srca se zahvaljujem prof. Šlaju i prof. Aniću na stručnosti, liječenju i izradi protetike. Omogućili su mi normalan život. Ljubaznost osoblja Poliklinike Šlaj-Anić i briga za pacijente jaku su me oduševili, a naročito stručnost i ljudski pristup dr.Đurkan, na čemu se svima od srca zahvaljujem.

 • Tijekom višegodišnje suradnje s dragim prijateljem prof.dr. Mladenom Šlajom, osobno sam se uvjerio da Poliklinika Šlaj-Anić radi u skladu s najvišim svjetskim standardima dentalne medicine. Izvrsnost stručnjaka koji rade u ovoj instituciji kao i tehnička opremljenost Poliklinike razlog su mog povjerenja u ovu instituciju u kojoj sam se i osobno liječio. Nedvojbeno je da vrhunska dijagnostika, interdisciplinarnost, kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih liječnika, personalizirani pristup pacijentu, te holistički pristup u liječenju, Poliklinici Šlaj Anić osigurava međunarodnu prepoznatljivost i ugled ali i lidersku poziciju na tržištu.

 • Profesor Šlaj jedan je od najboljih stomatologa kod kojih sam imao prilike doći, a prošao sam ih puno. Vrhunski stručnjak,vrlo ugodan i zabavan, detaljan i precizan oko terapije. Razjasnio je sve moje nedoumice oko problema sa zubima koje sam imao. Strah i nelagoda jednostavno su se istopili u razgovoru s profesorom.

 • Prof. Anić je stručan, profesionalan, pažljiv… Spasio mi je dva zuba koje su drugi stomatolozi otpisali i željeli izvaditi… Bogu hvala, sve što mi je do sad radio ispalo je super i bez ikakvih problema. Ordinacije su velike i svijetle, oprema vrhunska, osoblje ljubazno i uvijek nasmijano… Nema čekanja, maksimalno izlaze u susret.

 • U Poliklinici Šlaj-Anić radila sam nekoliko kompliciranih plombi. Posao je obavljen izuzetno profesionalno i bezbolno. Poliklinika je vrhunski opremljena za sve sto pacijentima treba i čekanja na pregled skoro da i nema. Vrlo je ugodna atmosfera i svi su zaposlenici jako ljubazni, pa odlazak stomatologu postaje ugodno iskustvo.

 • Imala sam velikih problema sa zubima dok nisam došla u Polikliniku Šlaj-Anić u kojoj su njeni stručni liječnici postigli daleko bolji rezultat nego svi kod kojih sam dosad bila, a promijenila sam ih nekoliko – redom privatna praksa. Moja potraga za dobrim stomatologom je završena.

CroatiaSloveniaEnglish