Naš tim


tim2016svi2

Naš tim

Naša najveća vrijednost su najbolji liječnici iz različitih područja dentalne medicine, a od nedavno i dermatologije. Svi naši zaposlenici neprekidno se usavršavaju i prate najmodernije trendove u razvoju medicine čime osiguravamo najbolji tretman svojim pacijentima.

Liječnici

Poliklinika Šlaj-Anić zapošljava najbolje stručnjake iz različitih područja, vodeći sveučilišni profesori i docenti s domaćom i međunarodnom reputacijom u nastavi, poslijediplomskoj i stručnoj edukaciji, znanstvenom i kliničkom radu.

PROF. DR. SC. MLADEN ŠLAJ

specijalist ortodoncije

Više od 30 godina iskustva u praktičnom i znanstvenom radu, estetskoj restaurativnoj dentalnoj medicini, dentalnoj protetici, kliničkoj interdisciplinarnoj suradnji itd.

PROF. DR. SC. IVICA ANIĆ

specijalist endodoncije

Specijalist endodoncije, parodontologije i oralne medicine, s više od 25 godina iskustva u endodontskoj kirurgiji i implantologiji. Redoviti je profesor Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

PROF. DR. SC. MARTINA ŠLAJ

specijalist ortodoncije

Specijalist ortodoncije – usmjerena na kompleksnije slučajeve implanto-protetske rehabilitacije, predkiruršku i parodontološko-ortodontsku terapiju, te 3D dijagnostiku.

PROF. DR. SC. DARIJE PLANČAK

specijalist parodontologije

Doktor medicinskih znanosti iz područja stomatologije, specijalist dentalne i oralne patologije s parodontologijom, redoviti profesor Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

DR. RENATA VIDAKOVIĆ

specijalist ortodoncije

Specijalist ortodoncije koja se bavi i ukupnom estetskom dentalnom medicinom, dentalnom protetikom i interdisciplinarnom suradnjom.

Dr. Kristina Đurkan

specijalist parodontologije

Specijalist parodontologije sa posebnim interesom za predprotetsku parodontološku kirurgiji, implantologiju i endodonciju.

Dr. Maja Kuhta

specijalist dentalne protetike

Specijalist protetike sa usmjerenjem na zahtjevne protetske rehabilitacije stomatognatog sustava, implanto-protetsku terapiju i estetsku rekonstrukciju osmijeha

Dr. Ana Andračić

specijalist dentalne protetike

Specijalizant stomatološke protetike sa posebnim interesom za područje restaurativne i estetske dentalne medicine.

Dr. Ivana Mašek

doktor dentalne medicine

Specijalizant endodoncije sa posebnim interesom u prevenciji i pravovremenoj edukaciji, te estetskoj restaurativnoj dentalnoj medicini.

Dr. Petra Pavlović

doktor dentalne medicine

Interes za područje konzervative i estetske stomatologije, redovito se usavršava na raznim stručnim kongresima i tečajevima u zemlji i inozemstvu.

Dr. Marko Radmilović

doktor dentalne medicine

Područje posebnog interesa su restaurativna stomatologija i endodoncija te stomatološka protetika.

Dr. Elia Paljetak

doktor dentalne medicine

Područje posebnog interesa su restaurativna, estetska i dječja stomatologija.

Dr. Nika Šimenc

doktor dentalne medicine

Područje posebnog interesa su ortodoncija, konzervativna i estetska stomatologija.

Dr. Karolina Vrabec

doktor dentalne medicine

Dr. Jelena Meštrović Štefekov

specijalist dermatovenerologije

Specijalist dermatovenerologije, usavršavanje na području dermatoskopije i estetske dermatologije, autor i koautor više stručnih i znanstvenih radova.


Administracija i poslovanje

Stručno i ljubazno osoblje brine se za naše stalne, nove i potencijalne stomatološke i dermatološke pacijente. Obratite nam se s povjerenjem emailom, telefonom ili navratite osobno u novu zgradu Poliklinike Šlaj-Anić, smještenoj u samom centru Zagreba, nedaleko Kvaternikovog trga i Parka Maksimir.

Plamenka Bujan, dipl. oec.

ravnateljica

Suzana Drempetić, mag.

voditeljica komunikacija i marketinga

Borna-Andrej Bubanj, MA

web i it marketing

Irena Keškić, bacc. oec.

recepcija

Tea Zubak, bacc. oec.

recepcija

Dina Softić, bacc.

recepcija

Ivana Jambrešić

recepcija

Petra Posarić

recepcija


Inženjeri radiologije

Poliklinika Šlaj-Anić pridaje veliku pažnju kako najmodernijoj tehnologiji, tako i najstručnijem osoblju. Naš predani tim inženjera radiologije radi na vrhunskom i najmodernijem digitalnom dentalnom rendgenu.

Kristina Žauhar, bacc. med. rad.

inženjerka medicinske radiologije

Tamara Medenica, bacc. med. rad.

inženjerka medicinske radiologije

Antonija Palić, bacc. med. rad.

inženjerka medicinske radiologije
 

Ivana Novak, bacc. med. rad.

inženjerka medicinske radiologije
 


Dentalni tehničari

Naš dentalni laboratorij izrađuje najkvalitetnije fiksne i mobilne protetske radove. Poliklinika Šlaj-Anić s pravom je ponosna na svoje dentalne tehničare koji se neprestano educiraju u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ana Zgorelec

voditeljica dentalnog laboratorija

Katarina Vukoja

dentalna tehničarka

Anamarija Marković

dentalna tehničarka

Ivana Dragaš

dentalna tehničarka

Dina Mihajlović

dentalna tehničarka

Lucija Kapustić

dentalna tehničarka

Sonja Šarić

dentalna tehničarka

Patricija Vukić

dentalna tehničarka


Asistenti

Svaka uspješna terapija zahtijeva predane pomagače. Naši liječnici oslanjaju se na provjereni tim asistenata koji su svi bez izuzetaka izabrani zbog svoje predanosti i radnih kvaliteta.

Biljana Mačković, bacc. med. techn.

glavna medicinska sestra

Nikolina Pantić

dentalna asistentica

Iva Šala

dentalna asistentica

Ivana Hrošć

dentalna asistentica

Tihana Tadić

dentalna asistentica

Daliborka Nikešić

dentalna asistentica

Tea Tober

dentalna asistentica

Marija Ačkar

dentalna asistentica

Anđa Nikolaš

dentalna asistentica

Viktorija Brodar

dentalna asistentica

Anela Pustahija

dentalna asistentica

Kristina Fišter

dentalna asistentica

Mato Barukčić

održavanje

PACIJENTI O NAMA

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, zahvaljujemo vam na komentarima.

 • Živim i radim u Njemačkoj. 3 mjeseca je vrlo skupi stomatolog u Frankfurtu pokušavao dokučiti razlog mojih stomatoloških problema, a nakon toga sam se obratio za pomoc prof. Aniću i dr. Kuhta koji su na moje zadovoljstvo sve vrlo kvalitetno odradili i problem riješili.
  Sve pohvale i preporuke.

 • Profesionalni, ljubazni i brzi. Hvala prof. Anić, njegovoj ljubaznoj asistentici kao i ostatku osoblja.

 • Profesionalan pristup, prof. Šlaj izniman gospodin i stručnjak, dr. Marko “pravi virtuoz“, osoblje ljubazno i profesionalno!

 • Želim se zahvaliti osoblju poliklinike na ljubaznosti,stručnosti ,točnosti i strpljenju. Bolujem od RA i imala sam problema sa zubima. Sve mi je uspješno riješeno. Na moje veliko zadovoljstvo čak mi je i bolest u fazi mirovanja. Posebno se želim zahvaliti dr. Marku Radmiloviću na strpljivosti, ljudskom pristupu, stručnosti I profesionalnosti. Divan čovjek i stručnjak! Hvala!

 • Želim se zahvaliti dr. Šlaj Mladenu, koji je jedini od mnogih doktora koje sam prethodno posjetio, prihvatio da se uhvati u koštac s mojim problemom koji sam imao, te mi je u startu kazao da može napraviti odličan rezultat, što je i uradio zajedno sa svojim timom, naročito sa dr. Petrom, dr. Paljetak, dr. Markom, dr. Majom i dr. Anić. Također čitavo osoblje je veoma ljubazno, naročito Irena, sve pohvale!

 • Odusevljenje moje kćeri Lucije (3 godine) Vašom djelatnicom doktoricom Petrom Deželić je neopisivo. Lucija je prvi zubić kod nje popravila s nepune 2 godine. Nakon toga smo imali jos jednu neuspjelu posjetu ordinaciji kada nazalost doktorice Petre nije bilo. U srijedu smo jos jednom pokušali pa što bude, i uspjeli smo. Doktorica ima takav odličan pristup djeci, da je popravak zuba bio praktički igra. Moram pohvaliti i asistenticu,za koju nažalost nisam zapamtila kako se zove. Nisam nikada vjerovala da je moguće da će me dijete pitati ; kada idemo opet kod ” tete ” Petre. Uglavnom naš slijedeći posjet je zakazan za srijedu,i veselimo se dolasku.

 • I was in for dental work today (referred by Esplanade Hotel) I believe my dentist’s name was Anna (Ana Andračić) – please advise her that she worked a small miracle on me and my huge pain is now gone, many thanks to her and the Slaj-Anic staff.

 • Savršeno mjesto za Vaše dentalno zdravlje! U ovoj poliklinici neće Vam govoriti poluistine kako bi od Vas izvukli novac. Meni je dr. Anić uvijek govorio isključivo činjenice i davao dobronamjerne savjete. I u najtežim trenucima donosio je odluke koje su se kasnije pokazale ispravnima za moj osmijeh. Specijalistica dentalne protetike Maja Kuhta pokazala se, također, obzirnim i potkovanim zdravstvenim djelatnikom kakvog bi poželio svatko. Ekipa na nivou koju bih preporučila svakome!

 • Vec 25 godina sam u sigurnim rukama profesionalaca! Bravo svima!

 • Od srca se zahvaljujem prof. Šlaju i prof. Aniću na stručnosti, liječenju i izradi protetike. Omogućili su mi normalan život. Ljubaznost osoblja Poliklinike Šlaj-Anić i briga za pacijente jaku su me oduševili, a naročito stručnost i ljudski pristup dr.Đurkan, na čemu se svima od srca zahvaljujem.

 • Tijekom višegodišnje suradnje s dragim prijateljem prof.dr. Mladenom Šlajom, osobno sam se uvjerio da Poliklinika Šlaj-Anić radi u skladu s najvišim svjetskim standardima dentalne medicine. Izvrsnost stručnjaka koji rade u ovoj instituciji kao i tehnička opremljenost Poliklinike razlog su mog povjerenja u ovu instituciju u kojoj sam se i osobno liječio. Nedvojbeno je da vrhunska dijagnostika, interdisciplinarnost, kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih liječnika, personalizirani pristup pacijentu, te holistički pristup u liječenju, Poliklinici Šlaj Anić osigurava međunarodnu prepoznatljivost i ugled ali i lidersku poziciju na tržištu.

 • Profesor Šlaj jedan je od najboljih stomatologa kod kojih sam imao prilike doći, a prošao sam ih puno. Vrhunski stručnjak,vrlo ugodan i zabavan, detaljan i precizan oko terapije. Razjasnio je sve moje nedoumice oko problema sa zubima koje sam imao. Strah i nelagoda jednostavno su se istopili u razgovoru s profesorom.

 • Prof. Anić je stručan, profesionalan, pažljiv… Spasio mi je dva zuba koje su drugi stomatolozi otpisali i željeli izvaditi… Bogu hvala, sve što mi je do sad radio ispalo je super i bez ikakvih problema. Ordinacije su velike i svijetle, oprema vrhunska, osoblje ljubazno i uvijek nasmijano… Nema čekanja, maksimalno izlaze u susret.

 • U Poliklinici Šlaj-Anić radila sam nekoliko kompliciranih plombi. Posao je obavljen izuzetno profesionalno i bezbolno. Poliklinika je vrhunski opremljena za sve sto pacijentima treba i čekanja na pregled skoro da i nema. Vrlo je ugodna atmosfera i svi su zaposlenici jako ljubazni, pa odlazak stomatologu postaje ugodno iskustvo.

 • Imala sam velikih problema sa zubima dok nisam došla u Polikliniku Šlaj-Anić u kojoj su njeni stručni liječnici postigli daleko bolji rezultat nego svi kod kojih sam dosad bila, a promijenila sam ih nekoliko – redom privatna praksa. Moja potraga za dobrim stomatologom je završena.

CroatiaSloveniaEnglish