Za nove pacijenteOsnovna briga djelatnika Poliklinike je pružiti najbolju moguću uslugu te osigurati Vam savršeni osmijeh. Vaše dentalno zdravlje, kao i zdravlje i ljepota Vaše kože, naša su profesionalnost. Dat ćemo sve od sebe kako bi svaki Vaš posjet bio što je moguće ugodniji.

Svakom pacijentu nakon prvog pregleda i konzultacija predočimo cjeloviti pismeni plan terapije, kao i financijski predračun te ga prilagođavamo individualnim željama i mogućnostima. Opsežnije rekonstruktivne zahvate, kao i ortodontsku terapiju moguće je platiti u više rata, prema dogovoru.

Prvi stomatološki pregled ne naplaćujemo, osim specijalističkog pregleda kod prof. Anića kojem je cijena 350kn. Cijena dermatološkog pregleda je 300kn.

Pri dogovaranju prvog pregleda molimo Vas da navedete glavni razlog svog dolaska, (npr. liječenje zuba, ortodontska terapija – aparatić, ispuni – plombe, parodontološki problemi, implantati, izbjeljivanje, estetski zahvati koje trebate: ljuskice, krunice i sl. ili pregled dermatologa).

Ako Vas šalje Vaš doktor dentalne medicine (stomatolog), molimo navedite njegovo ime. Tako nam omogućujete da ga po potrebi kontaktiramo, dobijemo dodatne informacije ili dijagnostičke podatke vezane uz Vaš problem.

ccinfo3

Plaćanje je moguće gotovinom te sljedećim kreditnim karticama: Visa, American Express, MasterCard, Maestro, Diners.

znp2016a


Na prvi pregled možete se naručiti telefonskim putem na broj +385 1 2300 888
ili putem e-maila na poliklinika@slaj-anic.com
Također Vas molimo da navedete Vaš telefonski broj kako bi Vas mogli obavijestiti o nekoj iznenadnoj promjeni.

Shvaćamo da moderan način života nosi nepredvidive situacije te se trudimo maksimalno prilagoditi Vašem rasporedu.
Ako niste u mogućnosti doći na unaprijed dogovoreni termin, molimo Vas da nam izađete u susret i to nam javite najmanje 48 sati prije kako bismo ga mogli prepustiti drugom zainteresiranom pacijentu.

Upitnik o zdravlju

Ako možete, molimo Vas preuzmite upitnik o zdravlju. Ovaj upitnik standardna je procedura u svim dentalnim ordinacijama u razvijenim zemljama te Vas molimo da ga ispunite i donesete sa sobom na prvi pregled. Ako to ne možete, dobit ćete ga po dolasku u Polikliniku.

FDI OBRAZAC – HR (Federation Dentaire International)
FDI FORM – ENG (Federation Dentaire International)

Radno vrijeme Poliklinike

ponedjeljak – petak: 7:00 – 20:00
subota: 08:00 – 14:00
Naruči se!

Novi pacijenti!

Česta pitanja?

Gdje smo?

Trudnoća i ortodontska terapija

Potpuna sigurnost Trudnoća je jedno od najljepših perioda u životu žene. U tom periodu buduća mama ne skida […]

Endodoncija kod komplicirane anatomije zuba

Prikaz slučaja Komplicirana anatomija zuba može dovesti do neadekvatnog liječenja zuba i u konačnici njegovog gubitka. U ovom […]

Pjeskarenje zubi

Sigurnost i profesionalnost Pjeskarenje je potpuno sigurna, bezbolna i neinvazivna metoda profesionalnog čišćenja zuba. Nakon svakog obroka, razne […]


PACIJENTI O NAMA

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, zahvaljujemo vam na komentarima.

 • Živim i radim u Njemačkoj. 3 mjeseca je vrlo skupi stomatolog u Frankfurtu pokušavao dokučiti razlog mojih stomatoloških problema, a nakon toga sam se obratio za pomoc prof. Aniću i dr. Kuhta koji su na moje zadovoljstvo sve vrlo kvalitetno odradili i problem riješili.
  Sve pohvale i preporuke.

 • Profesionalni, ljubazni i brzi. Hvala prof. Anić, njegovoj ljubaznoj asistentici kao i ostatku osoblja.

 • Profesionalan pristup, prof. Šlaj izniman gospodin i stručnjak, dr. Marko “pravi virtuoz“, osoblje ljubazno i profesionalno!

 • Želim se zahvaliti osoblju poliklinike na ljubaznosti,stručnosti ,točnosti i strpljenju. Bolujem od RA i imala sam problema sa zubima. Sve mi je uspješno riješeno. Na moje veliko zadovoljstvo čak mi je i bolest u fazi mirovanja. Posebno se želim zahvaliti dr. Marku Radmiloviću na strpljivosti, ljudskom pristupu, stručnosti I profesionalnosti. Divan čovjek i stručnjak! Hvala!

 • Želim se zahvaliti dr. Šlaj Mladenu, koji je jedini od mnogih doktora koje sam prethodno posjetio, prihvatio da se uhvati u koštac s mojim problemom koji sam imao, te mi je u startu kazao da može napraviti odličan rezultat, što je i uradio zajedno sa svojim timom, naročito sa dr. Petrom, dr. Paljetak, dr. Markom, dr. Majom i dr. Anić. Također čitavo osoblje je veoma ljubazno, naročito Irena, sve pohvale!

 • Odusevljenje moje kćeri Lucije (3 godine) Vašom djelatnicom doktoricom Petrom Deželić je neopisivo. Lucija je prvi zubić kod nje popravila s nepune 2 godine. Nakon toga smo imali jos jednu neuspjelu posjetu ordinaciji kada nazalost doktorice Petre nije bilo. U srijedu smo jos jednom pokušali pa što bude, i uspjeli smo. Doktorica ima takav odličan pristup djeci, da je popravak zuba bio praktički igra. Moram pohvaliti i asistenticu,za koju nažalost nisam zapamtila kako se zove. Nisam nikada vjerovala da je moguće da će me dijete pitati ; kada idemo opet kod ” tete ” Petre. Uglavnom naš slijedeći posjet je zakazan za srijedu,i veselimo se dolasku.

 • I was in for dental work today (referred by Esplanade Hotel) I believe my dentist’s name was Anna (Ana Andračić) – please advise her that she worked a small miracle on me and my huge pain is now gone, many thanks to her and the Slaj-Anic staff.

 • Savršeno mjesto za Vaše dentalno zdravlje! U ovoj poliklinici neće Vam govoriti poluistine kako bi od Vas izvukli novac. Meni je dr. Anić uvijek govorio isključivo činjenice i davao dobronamjerne savjete. I u najtežim trenucima donosio je odluke koje su se kasnije pokazale ispravnima za moj osmijeh. Specijalistica dentalne protetike Maja Kuhta pokazala se, također, obzirnim i potkovanim zdravstvenim djelatnikom kakvog bi poželio svatko. Ekipa na nivou koju bih preporučila svakome!

 • Vec 25 godina sam u sigurnim rukama profesionalaca! Bravo svima!

 • Od srca se zahvaljujem prof. Šlaju i prof. Aniću na stručnosti, liječenju i izradi protetike. Omogućili su mi normalan život. Ljubaznost osoblja Poliklinike Šlaj-Anić i briga za pacijente jaku su me oduševili, a naročito stručnost i ljudski pristup dr.Đurkan, na čemu se svima od srca zahvaljujem.

 • Tijekom višegodišnje suradnje s dragim prijateljem prof.dr. Mladenom Šlajom, osobno sam se uvjerio da Poliklinika Šlaj-Anić radi u skladu s najvišim svjetskim standardima dentalne medicine. Izvrsnost stručnjaka koji rade u ovoj instituciji kao i tehnička opremljenost Poliklinike razlog su mog povjerenja u ovu instituciju u kojoj sam se i osobno liječio. Nedvojbeno je da vrhunska dijagnostika, interdisciplinarnost, kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih liječnika, personalizirani pristup pacijentu, te holistički pristup u liječenju, Poliklinici Šlaj Anić osigurava međunarodnu prepoznatljivost i ugled ali i lidersku poziciju na tržištu.

 • Profesor Šlaj jedan je od najboljih stomatologa kod kojih sam imao prilike doći, a prošao sam ih puno. Vrhunski stručnjak,vrlo ugodan i zabavan, detaljan i precizan oko terapije. Razjasnio je sve moje nedoumice oko problema sa zubima koje sam imao. Strah i nelagoda jednostavno su se istopili u razgovoru s profesorom.

 • Prof. Anić je stručan, profesionalan, pažljiv… Spasio mi je dva zuba koje su drugi stomatolozi otpisali i željeli izvaditi… Bogu hvala, sve što mi je do sad radio ispalo je super i bez ikakvih problema. Ordinacije su velike i svijetle, oprema vrhunska, osoblje ljubazno i uvijek nasmijano… Nema čekanja, maksimalno izlaze u susret.

 • U Poliklinici Šlaj-Anić radila sam nekoliko kompliciranih plombi. Posao je obavljen izuzetno profesionalno i bezbolno. Poliklinika je vrhunski opremljena za sve sto pacijentima treba i čekanja na pregled skoro da i nema. Vrlo je ugodna atmosfera i svi su zaposlenici jako ljubazni, pa odlazak stomatologu postaje ugodno iskustvo.

 • Imala sam velikih problema sa zubima dok nisam došla u Polikliniku Šlaj-Anić u kojoj su njeni stručni liječnici postigli daleko bolji rezultat nego svi kod kojih sam dosad bila, a promijenila sam ih nekoliko – redom privatna praksa. Moja potraga za dobrim stomatologom je završena.

CroatiaSloveniaEnglish