Posebne ponude

🌞💦 BOTOX TERAPIJA PROTIV PREKOMJERNOG ZNOJENJA 💧

Prekomjerno znojenje pazuha (aksilarna hiperhidroza) vrlo se uspješno rješava Botox tretmanom.

Smanjenje i prestanak znojenja može se osjetiti nakon 3-5 dana, a maksimalan se efekt postiže za 2 tjedna.

Odmah nakon tretmana pacijent se može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

POSEBNA PONUDA – SAMO 3000 KN!

Redovna cijena tretmana je 3500 kn, ova posebna ponuda vrijedi do 31. srpnja 2017.estderm3

🌻 JUVÉDERM ​DERMALNI FILERI

Hijaluronski dermalni fileri koriste se za popunjavanje bora u cilju pomlađivanja, te rehidraciju i revitalizaciju kože, a koriste se i kod osoba iznad 25 godina starosti, kao prevencija nastanku bora.

Jedna su od najpopularnijih dermoestetskih metoda zahvaljujući svojoj sigurnosti, sastavu koji je kompatibilan s kožom, jednostavnosti primjene i odmah vidljivim rezultatima.

Osim što korigiraju bore, filerima se mogu naglasiti ili povećati usne, uvijek u okvirima koji ostaju prirodni, ne narušavajući osnovnu fizionomiju niti mimiku lica.

Koristimo Juvéderm dermalne filere, te smo za vas pripremili posebnu ljetnu ponudu uz 15% sniženu cijenu (redovna cijena 2.500,00 – 3.000,00 kn). Cijena tretmana uključuje preparat, pripremu te sam postupak tretmana i ukoliko je to potrebno, kontrolu nakon 2 tjedna.

POSEBNA PONUDA – 15% SNIŽENA CIJENA! *

* Cijena ovisi o složenosti procedure, ova posebna ponuda vrijedi do 31. srpnja 2017.izbjeljivanje zubi zaap i zoom

💎 ​IZBJELJIVANJE ZUBI – ZAAP I ZOOM METODA

Rezultat izbjeljivanja je vidljiv odmah nakon tretmana, za koji je dovoljan samo jedan posjet, nakon kojeg su zubi svjetliji i do nekoliko nijansi!

Postupak izbjeljivanja traje samo oko 1 sat i potpuno je bezopasan, izbjeljivanje nije štetno za zube i ne oštećuje zubnu caklinu!

Izbjeljivanje zubi u Poliklinici Šlaj-Anić provodi se ZAAP i ZOOM metodom.

POSEBNA PONUDA – SAMO 1500 KN!

Redovna cijena tretmana je 3000 kn, ova posebna ponuda vrijedi do 31. srpnja 2017.
PACIJENTI O NAMA

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, zahvaljujemo vam na komentarima.

  • Odusevljenje moje kćeri Lucije (3 godine) Vašom djelatnicom doktoricom Petrom Deželić je neopisivo. Lucija je prvi zubić kod nje popravila s nepune 2 godine. Nakon toga smo imali jos jednu neuspjelu posjetu ordinaciji kada nazalost doktorice Petre nije bilo. U srijedu smo jos jednom pokušali pa što bude, i uspjeli smo. Doktorica ima takav odličan pristup djeci, da je popravak zuba bio praktički igra. Moram pohvaliti i asistenticu,za koju nažalost nisam zapamtila kako se zove. Nisam nikada vjerovala da je moguće da će me dijete pitati ; kada idemo opet kod ” tete ” Petre. Uglavnom naš slijedeći posjet je zakazan za srijedu,i veselimo se dolasku.

  • I was in for dental work today (referred by Esplanade Hotel) I believe my dentist’s name was Anna (Ana Andračić) – please advise her that she worked a small miracle on me and my huge pain is now gone, many thanks to her and the Slaj-Anic staff.

  • Savršeno mjesto za Vaše dentalno zdravlje! U ovoj poliklinici neće Vam govoriti poluistine kako bi od Vas izvukli novac. Meni je dr. Anić uvijek govorio isključivo činjenice i davao dobronamjerne savjete. I u najtežim trenucima donosio je odluke koje su se kasnije pokazale ispravnima za moj osmijeh. Specijalistica dentalne protetike Maja Kuhta pokazala se, također, obzirnim i potkovanim zdravstvenim djelatnikom kakvog bi poželio svatko. Ekipa na nivou koju bih preporučila svakome!

  • Vec 25 godina sam u sigurnim rukama profesionalaca! Bravo svima!

  • Od srca se zahvaljujem prof. Šlaju i prof. Aniću na stručnosti, liječenju i izradi protetike. Omogućili su mi normalan život. Ljubaznost osoblja Poliklinike Šlaj-Anić i briga za pacijente jaku su me oduševili, a naročito stručnost i ljudski pristup dr.Đurkan, na čemu se svima od srca zahvaljujem.

  • Tijekom višegodišnje suradnje s dragim prijateljem prof.dr. Mladenom Šlajom, osobno sam se uvjerio da Poliklinika Šlaj-Anić radi u skladu s najvišim svjetskim standardima dentalne medicine. Izvrsnost stručnjaka koji rade u ovoj instituciji kao i tehnička opremljenost Poliklinike razlog su mog povjerenja u ovu instituciju u kojoj sam se i osobno liječio. Nedvojbeno je da vrhunska dijagnostika, interdisciplinarnost, kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih liječnika, personalizirani pristup pacijentu, te holistički pristup u liječenju, Poliklinici Šlaj Anić osigurava međunarodnu prepoznatljivost i ugled ali i lidersku poziciju na tržištu.

  • Profesor Šlaj jedan je od najboljih stomatologa kod kojih sam imao prilike doći, a prošao sam ih puno. Vrhunski stručnjak,vrlo ugodan i zabavan, detaljan i precizan oko terapije. Razjasnio je sve moje nedoumice oko problema sa zubima koje sam imao. Strah i nelagoda jednostavno su se istopili u razgovoru s profesorom.

  • Prof. Anić je stručan, profesionalan, pažljiv… Spasio mi je dva zuba koje su drugi stomatolozi otpisali i željeli izvaditi… Bogu hvala, sve što mi je do sad radio ispalo je super i bez ikakvih problema. Ordinacije su velike i svijetle, oprema vrhunska, osoblje ljubazno i uvijek nasmijano… Nema čekanja, maksimalno izlaze u susret.

  • U Poliklinici Šlaj-Anić radila sam nekoliko kompliciranih plombi. Posao je obavljen izuzetno profesionalno i bezbolno. Poliklinika je vrhunski opremljena za sve sto pacijentima treba i čekanja na pregled skoro da i nema. Vrlo je ugodna atmosfera i svi su zaposlenici jako ljubazni, pa odlazak stomatologu postaje ugodno iskustvo.

  • Imala sam velikih problema sa zubima dok nisam došla u Polikliniku Šlaj-Anić u kojoj su njeni stručni liječnici postigli daleko bolji rezultat nego svi kod kojih sam dosad bila, a promijenila sam ih nekoliko – redom privatna praksa. Moja potraga za dobrim stomatologom je završena.

CroatiaSloveniaItalyEnglish