Posebne ponude


🍂 JESENSKE POSEBNE PONUDE (15.09.-31.10.2017.) 🍂iontoforeza

💆 3 U 1 – KEMIJSKI PILING, INTENZIVNO IZBJELJUJUĆA MASKA, IONTOFOREZA

Želite što prije ukloniti neželjene ljetne pigmentacijske mrlje i dehidraciju kože?

Kombinacijom kemijskog pilinga, intenzivne izbjeljujuće maske te iontoforeze hijaluronskom kiselinom postižu se izvanredni rezultati ujednačenja tena i rehidracije kože.

Našim dragim pacijentima nudimo 3 u 1 tretman njege lica, koji sadrži:

 • kemijski piling
 • izbjeljujuća maska za lice, prilagođenu tipu kože
 • iontoforeza uz masažu lica

Tretman se izvodi najprobiranijim kozmoceuticima svjetski poznatog brenda SkinCeuticals! Kliknite ovdje za više informacija o našoj SkinCeuticals ponudi.

POSEBNA PONUDA 3 X 3 TRETMANA 1.800 HRK (redovna cijena je 2.400 HRK)!

Ova posebna ponuda vrijedi od 15. rujna do 31. listopada 2017.
🌿 NOVI JUVÉDERM ​VOLITE FILERI

Inovativna Juvederm tehnologija u najnovijem preparatu za dugotrajnu, intenzivnu hidrataciju kože!

Omogućuje potpuno prirodan, svjež, obnovljeni izgled kože koja je dubinski hidratizirana (i do 9 mjeseci nakon samo jednog tretmana). Upravo zato preporučuje se zrelim, suhim, umornim, opuštenim kožama lica.

Kako bi efekt Juvederm Volite filera bio još naglašeniji, kombiniramo ga s 2 tretmana mikrodermoabrazije.

POSEBNA PONUDA TRETMANA 3.000 HRK (redovna cijena je 4.000 HRK)!

Ova posebna ponuda vrijedi od 15. rujna do 31. listopada 2017.

📦 NAŠ NAJPOPULARNIJI PAKET – MIKRODERMOABRAZIJA, MEZOTERAPIJA I IONTOFOREZA

PAKET 4+1 – UPLATITE 4 TRETMANA (3.200 HRK), A 5 VAM DARUJEMO!

Ovaj anti-age tretman savršena je kombinacija čišćenja, pomlađivanja i učvršćivanja kože Vašeg lica.

Izgledajte i osjećajte se mlađe i zdravije u nadolazećim mjesecima, te osvježite svoj izgled ovim učinkovitim paketom tretmana kojeg, nakon što ga isproba, zavoli svaka žena.

POSEBNA PONUDA 4 + 1 za 3.200 HRK!

Ova posebna ponuda vrijedi od 15. rujna do 31. listopada 2017.

💎 All-on-4

Jedno od rješenja za potpuno bezube pacijente je tzv. All-on-4 pristup gdje pacijenta nakon ugradnje samo 4 implantata u gornjoj i/ili donjoj čeljusti opskrbljujemo fiksno-protetskim nadomjestkom, mostom od 12 članova.

All-on-4 zahvat je moguće izvesti kada nije moguća standardna ugradnja 6 ili 8 implantata bez dodatnih kirurških zahvata (ugradnja koštanih graftova, transplantacija kosti s drugih dijelova tijela) što otežava i produžuje cijeli kirurško-protetski proces.

All-on-4 pristup uključuje dvije faze. Prva faza obuhvaća kirurški dio ugradnje 4 implantata na točno definirane položaje u čeljusti, te protetski dio u kojem se na netom ugrađene implantate stavlja privremeni akrilatni most.

Nakon tri mjeseca slijedi druga faza kada se uzima definitivni otisak i izrađuje konačni protetski nadomjestak.
PACIJENTI O NAMA

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, zahvaljujemo vam na komentarima.

 • Živim i radim u Njemačkoj. 3 mjeseca je vrlo skupi stomatolog u Frankfurtu pokušavao dokučiti razlog mojih stomatoloških problema, a nakon toga sam se obratio za pomoc prof. Aniću i dr. Kuhta koji su na moje zadovoljstvo sve vrlo kvalitetno odradili i problem riješili.
  Sve pohvale i preporuke.

 • Profesionalni, ljubazni i brzi. Hvala prof. Anić, njegovoj ljubaznoj asistentici kao i ostatku osoblja.

 • Profesionalan pristup, prof. Šlaj izniman gospodin i stručnjak, dr. Marko “pravi virtuoz“, osoblje ljubazno i profesionalno!

 • Želim se zahvaliti osoblju poliklinike na ljubaznosti,stručnosti ,točnosti i strpljenju. Bolujem od RA i imala sam problema sa zubima. Sve mi je uspješno riješeno. Na moje veliko zadovoljstvo čak mi je i bolest u fazi mirovanja. Posebno se želim zahvaliti dr. Marku Radmiloviću na strpljivosti, ljudskom pristupu, stručnosti I profesionalnosti. Divan čovjek i stručnjak! Hvala!

 • Želim se zahvaliti dr. Šlaj Mladenu, koji je jedini od mnogih doktora koje sam prethodno posjetio, prihvatio da se uhvati u koštac s mojim problemom koji sam imao, te mi je u startu kazao da može napraviti odličan rezultat, što je i uradio zajedno sa svojim timom, naročito sa dr. Petrom, dr. Paljetak, dr. Markom, dr. Majom i dr. Anić. Također čitavo osoblje je veoma ljubazno, naročito Irena, sve pohvale!

 • Odusevljenje moje kćeri Lucije (3 godine) Vašom djelatnicom doktoricom Petrom Deželić je neopisivo. Lucija je prvi zubić kod nje popravila s nepune 2 godine. Nakon toga smo imali jos jednu neuspjelu posjetu ordinaciji kada nazalost doktorice Petre nije bilo. U srijedu smo jos jednom pokušali pa što bude, i uspjeli smo. Doktorica ima takav odličan pristup djeci, da je popravak zuba bio praktički igra. Moram pohvaliti i asistenticu,za koju nažalost nisam zapamtila kako se zove. Nisam nikada vjerovala da je moguće da će me dijete pitati ; kada idemo opet kod ” tete ” Petre. Uglavnom naš slijedeći posjet je zakazan za srijedu,i veselimo se dolasku.

 • I was in for dental work today (referred by Esplanade Hotel) I believe my dentist’s name was Anna (Ana Andračić) – please advise her that she worked a small miracle on me and my huge pain is now gone, many thanks to her and the Slaj-Anic staff.

 • Savršeno mjesto za Vaše dentalno zdravlje! U ovoj poliklinici neće Vam govoriti poluistine kako bi od Vas izvukli novac. Meni je dr. Anić uvijek govorio isključivo činjenice i davao dobronamjerne savjete. I u najtežim trenucima donosio je odluke koje su se kasnije pokazale ispravnima za moj osmijeh. Specijalistica dentalne protetike Maja Kuhta pokazala se, također, obzirnim i potkovanim zdravstvenim djelatnikom kakvog bi poželio svatko. Ekipa na nivou koju bih preporučila svakome!

 • Vec 25 godina sam u sigurnim rukama profesionalaca! Bravo svima!

 • Od srca se zahvaljujem prof. Šlaju i prof. Aniću na stručnosti, liječenju i izradi protetike. Omogućili su mi normalan život. Ljubaznost osoblja Poliklinike Šlaj-Anić i briga za pacijente jaku su me oduševili, a naročito stručnost i ljudski pristup dr.Đurkan, na čemu se svima od srca zahvaljujem.

 • Tijekom višegodišnje suradnje s dragim prijateljem prof.dr. Mladenom Šlajom, osobno sam se uvjerio da Poliklinika Šlaj-Anić radi u skladu s najvišim svjetskim standardima dentalne medicine. Izvrsnost stručnjaka koji rade u ovoj instituciji kao i tehnička opremljenost Poliklinike razlog su mog povjerenja u ovu instituciju u kojoj sam se i osobno liječio. Nedvojbeno je da vrhunska dijagnostika, interdisciplinarnost, kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih liječnika, personalizirani pristup pacijentu, te holistički pristup u liječenju, Poliklinici Šlaj Anić osigurava međunarodnu prepoznatljivost i ugled ali i lidersku poziciju na tržištu.

 • Profesor Šlaj jedan je od najboljih stomatologa kod kojih sam imao prilike doći, a prošao sam ih puno. Vrhunski stručnjak,vrlo ugodan i zabavan, detaljan i precizan oko terapije. Razjasnio je sve moje nedoumice oko problema sa zubima koje sam imao. Strah i nelagoda jednostavno su se istopili u razgovoru s profesorom.

 • Prof. Anić je stručan, profesionalan, pažljiv… Spasio mi je dva zuba koje su drugi stomatolozi otpisali i željeli izvaditi… Bogu hvala, sve što mi je do sad radio ispalo je super i bez ikakvih problema. Ordinacije su velike i svijetle, oprema vrhunska, osoblje ljubazno i uvijek nasmijano… Nema čekanja, maksimalno izlaze u susret.

 • U Poliklinici Šlaj-Anić radila sam nekoliko kompliciranih plombi. Posao je obavljen izuzetno profesionalno i bezbolno. Poliklinika je vrhunski opremljena za sve sto pacijentima treba i čekanja na pregled skoro da i nema. Vrlo je ugodna atmosfera i svi su zaposlenici jako ljubazni, pa odlazak stomatologu postaje ugodno iskustvo.

 • Imala sam velikih problema sa zubima dok nisam došla u Polikliniku Šlaj-Anić u kojoj su njeni stručni liječnici postigli daleko bolji rezultat nego svi kod kojih sam dosad bila, a promijenila sam ih nekoliko – redom privatna praksa. Moja potraga za dobrim stomatologom je završena.

CroatiaSloveniaEnglish