Posebne ponude
izbjeljivanje zubi zaap i zoom

💎 ​IZBJELJIVANJE ZUBI – ZAAP I ZOOM METODA

Rezultat izbjeljivanja je vidljiv odmah nakon tretmana, za koji je dovoljan samo jedan posjet, nakon kojeg su zubi svjetliji i do nekoliko nijansi!

Postupak izbjeljivanja traje samo oko 1 sat i potpuno je bezopasan, izbjeljivanje nije štetno za zube i ne oštećuje zubnu caklinu!

Izbjeljivanje zubi u Poliklinici Šlaj-Anić provodi se ZAAP i ZOOM metodom.

POSEBNA PONUDA – 2200 KN!

Redovna cijena tretmana je 3000 kn, ova posebna ponuda vrijedi ako se naručite do 20. veljače 2018.kruniceponuda

👑 ESTETSKE LJUSKICE ZA ZUBE

Ljuskice su trajno rješenje kojim se može znatno promijeniti boja zuba, te korigirati njihov oblik i položaj. Ljuskice pružaju iznimne estetske rezultate te uz minimalnu invazivnost predstavljaju brzo, efikasno i trajno rješenje za lijep osmijeh. Keramičke ljuskice mogu riješiti većinu problema u dentalnoj medicini, ali tek nakon detaljnog pregleda i pravilno postavljene indikacije.

Dentalna ljuskica se izrađuje individualno u laboratoriju, a ne direktno u ustima. Zbog toga su potrebna dva ili više posjeta stomatologu. Trajnost ljuskica ovisi o biološkim faktorima, njezi zuba i ostalih oralnih struktura.Koristimo visoko razvijenu CAD/CAM tehnologiju za izradu i obradu suvremenih materijala.

Problemi koji se uspješno rješavaju ljuskicama:

  • sva oštećenja ili obojenja cakline, bilo kongenitalna ili stečena (nastala kao rezultat loših navika, upotrebe antibiotika, dentalne fluoroze)
  • manje ortodontske anomalije, kao što su povećan razmak između zuba (dijastema) i neke rotacije
  • zubi potrošeni ili oštećeni zbog bruksizma (škripanje i stiskanje zuba) ili nekih drugih uzroka (gastritis, bulimija)

POSEBNA PONUDA – SAMO 2200 KN!

Redovna cijena tretmana je 2600 kn, ova posebna ponuda vrijedi do 20. veljače 2018.pregmad

🔎 Kontrola madeža dermatoskopom

Danas se puno pažnje posvećuje zaštiti od sunca, prvenstveno zbog opasnih promjena nastalih uslijed prekomjernog izlaganja UV zrakama, zbog čega je važan redoviti dermatoskopski pregled izraslina na koži i madeža, pogotovo prije odlaska na more gdje kožu izlažemo jakom suncu.

Kao i svako pravovremeno otkrivanje – sprečava komplikacije i spašava život. Kad se sumnjivi, atipični madež ukloni, sprečava se mogućnost nastanka zloćudnog melanoma. Također, ukoliko se melanom otkrije u najranijem, početnom stadiju, izlječenje je potpuno.

Cijena kontrole je 400 kn, dodatno nudimo i uklanjanje madeža s PhD analizom, ova posebna ponuda vrijedi do 20. veljače 2018.
CroatiaSloveniaEnglish